3 lucruri surprinzatoare pe care nu le stiai despre semineele electrice

3 lucruri surprinzatoare pe care nu le stiai despre semineele electrice

Sep 08, 2023Cosma George

Multe persoane au conceptii negative si informatii eronate despre semineele electrice si tind sa ezite cand vine vorba de achizitionare unuia. In realitate, semineele electrice sunt alegerea cea mai buna cand vine vorba de pret, calitate si functionalitate. Acestea consuma putin curent, nu fac murdarie, sunt foarte usor de operat si pot fi folosite pe tot parcursul anului, cu sau fara functia de incalzire.

In acest articol iti vom prezenta 3 plusuri pe care probabil nu le stii, despre semineele electrice.

Unele modele improspateaza aerul in timpul fuctionarii.

Semineul nu iti va oferi numai starea de relxare si caldura aerotermei, ce iti va purifica si aerul in proces. Aceasta functie speciala o vei putea gasi in unele din modele de seminee Dimplex.
Tehnologia de purificare a aerului este un sistem revolutionar de filtrare a aerului care elimina alergenii si parcticulele de praf. Aceasta poate fi operata cu sau fara functia cladura, oferindu-ti posibilitatea de a purifica aerul 24/24.

Pot produce un efect de fum

O noua inovatie a celor de la Dimplex si anume tehnologia Optymist, produce un efect de fum cu ajutorul recipientului de apa. Odata ce e pornita functia de fum, apa incepe sa se evapore, creand iluzia de fum. Vei avea parte de 12 ore continue de "fum", inainte ca sa fie necesar sa reumpleti recipientul.  

Bustenii nu arata artificial

Majoritatea oamenilor, cand se gandesc la un semineu electric, au impresia ca este vorba de un plastic care lumineaza. Poate acum 20 de ani acesta era si cazul, insa in prezent  tehnologia si standardele inalte au transformat aspectul semineului electric in unul identic cu cel al semineului traditional. Cei de la Classicflame si Dimplex sunt 2 dintre cei mai mare producatori de pe piata, care ofera experienta unui foc realist. Bustenii sunt 3D, isi schimba culoarea, intensitatea, iar unii chiar palpaie ca jarul.

La Hombee vei gasi o gama variate de seminee electrice pentru toate gusturile, spatiile si buzunarele. De la seminee cu rama, la focare electrice de incorporat in perete si comode tv cu focare integrate, la noi iti vei gasi cu siguranta modelul preferat!



More articles